Selecteer provincie

DELTA N.V.

Details

Adres
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

DELTA

Energieleverancier Delta is gevestigd in het Zeeuwse Vlissingen en Middelburg. Delta biedt energiepakketten aan op zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Delta heeft als streefpunt om naast betaalbare energie voor iedereen te kunnen leveren op een zo milieuvriendelijke manier. Delta probeert om de CO2 uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Dit maakt Delta tot een ook voor de toekomst zeer interessante leverancier van energie.

Geschiedenis DELTA

Delta Energie is een van oorsprong echt Zeeuw bedrijf. Het is in 1995 ontstaan uit een fusie tussen de Watermaatschappij  Zuid West Nederland en de Provinciaalse Energie Maatschappij. Delta heeft vanaf de start van het bedrijf aangegeven zich als doel te stellen om de CO2 uitstoot zoveel mogelijk te verminderen. Deze doelstelling wordt in de praktijk ook daadwerkelijk nageleefd. Bovendien streeft Delta ernaar om in 2050 volledig CO2-neutraal te zijn.

Tarieven DELTA

Als u de energiepakketten van Delta goed bekijkt kunt u de conclusie trekken dat er twee opties zijn voor een contract met vast tarieven. U kunt hierbij kiezen voor een pakket met vaste tarieven met een looptijd van 1 jaar of voor een pakket met vaste tarieven met een contractduur van 3 jaar. Hoe langer de looptijd van het contract, hoe lager de maandelijkse tarieven liggen. Een risico aan het afsluiten van langlopende contracten is dat u deze tussentijds niet kunt opzeggen wanneer bijvoorbeeld de tarieven flink stijgen. Hiervoor wordt dan altijd een opzegvergoeding bij u in rekening gebracht. Hier vertellen wij u later op deze pagina meer over.Houdt u niet zo van het afsluiten van langlopende contracten en vaste tarieven? Dan kunt u bij Delta ook kiezen voor een doorlopend energiecontract met variabele tarieven. Voor een maandtarief van €118,34 geniet u dan van een flexibel contract, waarbij u ten alle tijden kunt overstappen naar een andere leverancier. Over het algemeen kan bovendien geconcludeerd worden dat de tarieven van Delta in vergelijking met andere energieleveranciers zeer aantrekkelijk zijn.

Ervaringen DELTA

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over Delta. Zo wordt de klantenservice van Delta door haar klanten enorm gewaardeerd om haar hoge mate van professionaliteit en klantvriendelijkheid. Dit in combinatie met een breed aanbod aan verschillende energiepakketten voor zowel particuliere en zakelijke klanten en de concurrerende prijzen maakt Delta tot een energieleverancier waar u met een gerust hart naar kunt stappen.

Doorgeven van de meterstanden DELTA

Het doorgeven van uw meterstanden kunt u bij Delta op een aantal manieren doen. Dit kan uiteraard nog altijd schriftelijk, maar veel sneller en makkelijker is het om de meterstanden digitaal op de website van Delta door te geven. U krijgt dan per mail een bevestiging van het doorgeven van uw meterstanden en kunt deze dus altijd op een later tijdstip nog raadplegen, mocht dit nodig zijn. Dit kan bijvoorbeeld soms handig zijn na een verhuizing. Heeft u een slimme meter in huis? Dan hoeft u uw meterstanden uiteraard helemaal niet door te geven, Delta kan de meterstanden in dat geval automatisch aflezen.

Opzeggen DELTA

Als u heeft besloten dat u uw energiecontract bij Delta op wil zeggen, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Zo zal u als u een contract met vaste looptijd tussentijds wil opzeggen mogelijk een opzegvergoeding moeten betalen. Wilt u het risico van zo’n opzegvergoeding liever voorkomen? Dan is het voor u waarschijnlijk interessanter om te kiezen voor een flexibel energiecontract met variabele tarieven. Deze kunt u namelijk wel opzeggen wanneer u dat wenst. Er zijn overigens bepaalde situaties waarin het wel mogelijk is om kosteloos een contract met een vaste looptijd te beëindigen. In geval van overlijden wordt een vast contract altijd kosteloos beëindigd, maar ook wanneer u gaat samenwonen met iemand die reeds een energiecontract heeft bij Delta kunt u uw energiecontract veelal kosteloos opzeggen.

Inloggen DELTA

Bij Delta vindt men het belangrijk dat haar klanten hun energiezaken zoveel mogelijk zelfstandig kunnen uitvoeren. Dat vertaalt zich in de praktische online omgeving “mijn Delta”. In dit online klantenportaal kan de klant zelf de administratie omtrent hun energielevering beheren. Zo kunt u online op elk gewenst moment uw facturen bekijken, maar ook eenvoudig uw meterstanden doorgeven. Levert Delta u naast energie ook nog andere diensten? Dan beheert u deze diensten in dezelfde centrale klantenomgeving. Handiger kunt u het haast niet hebben!

Adresgegevens DELTA

Er zijn verschillende mogelijkheden voor (potentiële) nieuwe klanten om met Delta in contact te komen. Wij hebben deze contactgegevens voor u op een rijtje gezet:Bezoekadres:

Poelendaelesingel 10

4335 JA  MiddelburgPostadres:

Postbus 5048

4330 KA  MiddelburgTelefoon: 0118-225500Als u liever via e-mail contact wilt opnemen met Delta, kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Daarnaast kunt u eventueel uw vraag stellen via chat of via Social Media (Facebook, Twitter).Facturering DELTA

De facturering geschiedt bij Delta op de gebruikelijke wijze. Dit betekent dat u maandelijks een factuur ontvangt. Deze maandfactuur is een voorschotnota. Aan het eind van het jaar vindt er een definitieve afrekening van uw energieverbruik over het voorafgaande jaar plaats. Blijkt uit die afrekening dat u maandelijks teveel aan voorschot hebt betaald? Dan ontvangt u een terugbetaling van het te veel betaalde bedrag. Andersom geldt uiteraard hetzelfde. Als na de eindafrekening blijkt dat u meer energie verbruikt heeft dan waar u middels de voorschotnota’s voor betaald heeft, dan zal u hiervoor een aanvullende nota ontvangen om dit tekort alsnog te betalen.