Selecteer provincie

easyEnergy

Details

Adres
Anna van Buerenplein 41
2595 DE Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

easyEnergyIn tegenstelling tot veel andere energieleveranciers gelooft easyEnergy in vaste lage prijzen voor al haar klanten. Om die reden biedt easyEnergy dan ook geen welkomstkorting aan potentiële klanten aan, maar houdt ze wel de prijzen laag voor haar reeds bestaande klanten. easyEnergy staat dan ook bekend als één van de goedkoopste energieleveranciers en is dus zeker het overwegen waard voor wie wil profiteren van scherpe energieprijzen.

Geschiedenis easyEnergyeasyEnergy is pas op 29 maart 2017 toegetreden tot de Nederlandse markt, maar heeft in dit korte tijdsbestek al een behoorlijk klantenbestand weten op te bouwen. Typerend voor easyEnergy is dat zij de groene stroom en gas tegen inkoopprijzen aanbieden. Wie de website van easyEnergy bezoekt zal ongetwijfeld de huisstijl van easyJet, de populaire prijsvechter voor goedkope vliegtickets, herkennen. Dit alles maakt easyEnergy tot één van de meest bijzondere energieleveranciers die actief is op de Nederlandse markt.

Tarieven easyEnergyeasyEnergy valt wat betreft tarieven uit de toon bij de andere energieleveranciers in Nederland. Zoals al eerder gezegd levert easyEnergy stroom en gas tegen de actuele inkoopprijzen. Om het gemis van een opslag op deze prijzen te compenseren brengt easyEnergy een vaste prijs van €5,- per maand per aansluiting in rekening. Bij dit bedrag is de btw reeds inbegrepen. Uiteraard worden, net als bij andere energieleveranciers, ook de verplichte kosten zoals netbeheerkosten en belastingen in rekening gebracht.De actuele tarieven voor gas en stroom zijn altijd op de website van easyEnergy te raadplegen. De prijzen voor stroom wisselen om het uur, maar worden dagelijks om 13.00 uur bepaald voor de daaropvolgende dag. De gasprijs wordt elke dag om 6.00 uur vastgesteld. Het prijsverloop van gas is wisselend. U kunt dus makkelijk op de website achterhalen wat de energietarieven voor de daaropvolgende dag zullen zijn. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Ervaringen easyEnergyDe belangrijkste motivatie voor veel mensen om klant te worden bij easyEnergy is dat zij de levering van energie aanbieden tegen de actuele inkoopprijzen. Dit blijkt ook in de praktijk goed te bevallen. Ook het systeem met de slimme meter slaat goed aan bij de klanten van easyEnergy. De klantenservice van easyEnergy wordt als zeer deskundig en klantvriendelijk bestempeld. Tot dusver kunnen wij u dan ook geen minpunten aan energieleverancier easyEnergy noemen.

Doorgeven van de meterstanden easyEnergyAls easyEnergy u zal vragen om de meterstanden door te geven zal dit per email geschieden. In de bijgevoegde link kunt u dan eenvoudig uw meterstanden doorgeven. U kunt uw meterstanden ook zelf doorgeven door een mail te sturen naar [email protected]. Dit zal in de praktijk echter nauwelijks voorkomen, aangezien easyEnergy werkt met een systeem van slimme meters en de meterstanden dus normaal gesproken zelf automatisch af kan lezen. Slechts in het geval van bijvoorbeeld een storing zal u gevraagd worden om uw meterstanden door te geven.

Opzeggen easyEnergyKlanten van easyEnergy mogen op elk gewenst moment hun contract opzeggen. Hiervoor wordt bovendien nooit een opzegvergoeding opgelegd. Wilt u kunnen profiteren van de scherpste energieprijzen zonder uzelf voor een bepaalde tijd vast te leggen aan een bepaalde leverancier? Dan is easyEnergy voor u een heel interessante optie!

Inloggen easyEnergyDe dienstverlening van easyEnergy speelt zich grotendeels online af. Klanten beschikken dan ook over een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke online beheeromgeving. In deze beheeromgeving kunnen allerzei zaken geregeld worden, zoals het wijzigen van uw persoonlijke gegevens. Daarnaast heeft u altijd inzage in uw administratie en kunt u bijvoorbeeld uw facturen online bekijken.

Adresgegevens easyEnergyeasyEnergy is gevestigd in Den Haag en heeft hier ook haar bezoekadres. Wij hebben de adresgegevens en de contactgegevens van easyEnergy voor u op een rijtje gezet:Bezoekadres:e-Energy Europe B.V.Anna van Buerenplein 412995 DA Den HaagTelefoon: 0858-883658E-mail: [email protected]Naast op bovengenoemde manieren kunt u ook contact opnemen met easyEnergy via online chat of via WhatsApp.FactureringOp het gebied van de facturering wijkt easyEnergy niet af van de standaard energieleveranciers. Ook easyEnergy werkt met maandelijkse voorschotnota’s en een jaarafrekening. Deze jaarrekening is gebaseerd op de actuele inkoopprijs van gas en stroom over de gehele looptijd van het jaar. U bent hierdoor als klant van easyEnergy dus altijd verzekerd van de scherpste tarieven voor gas en stroom!