Selecteer provincie

Fenor BV

Details

Adres
Mercurius 6
8448 GX Heerenveen
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Fenor BV


Fenor BV heeft als streven dat zij ál haar klanten wil laten profiteren van scherp geprijsde tarieven. Om die reden doet Fenor BV dan ook niet mee aan het bieden van aantrekkelijke welkomstcadeau’s aan nieuwe klanten. Hierin wijkt zij dus duidelijk af van veel andere energieleveranciers, bij wie het binnenhalen van zoveel mogelijk nieuwe klanten met behulp van kortingen of cadeaus soms voorop lijkt te staan. Zij doet er bovendien alles aan om haar diensten op een vooruitstrevende manier aan te bieden. Zo biedt zij haar klanten een uitermate goed ontwikkelde online klantomgeving, waar de klant haar energiezaken eenvoudig zelf kan beheren.

Dit alles maakt Fenor BV tot een uitstekende energieleverancier, zowel voor nieuwe als bestaande klanten.


Geschiedenis Fenor BV

Fenor BV werd opgericht in 2012 en profileert zichzelf als een no-nonsense energieleverancier. Behalve het aanbieden van scherpe tarieven wil zij zich onderscheiden door het haar klanten zo makkelijk en doorzichtig mogelijk te maken op het vlak van zowel het aanvragen als het beheren van hun energiecontract.

Fenor BV is bovendien niet alleen actief op de particuliere markt. Zij is ook een uitstekende energieleverancier voor zakelijke klanten. Zowel kleine, middelgrote als grote zakelijke verbruikers kunnen prima terecht bij Fenor BV.


Tarieven Fenor BV

Fenor BV staat bekend als een energieleverancier die haar klanten graag zeer aantrekkelijke tarieven garandeert. Wat betreft energiecontracten heeft u tal van keuzemogelijkheden. U kunt kiezen voor zowel een energiecontract met een vast tarief voor een bepaalde looptijd als voor een flexibel contract met variabele tarieven.

Dit laatste type contract is favoriet bij veel mensen, omdat men dan op elk gewenst moment kan opzeggen. Wel liggen de tarieven van een flexibel contract gemiddeld een stuk hoger dan van een contract met een vaste looptijd.Als u kiest voor een vast contract met een zekere looptijd profiteert u gegarandeerd van een vaste, lage energieprijs voor één of meerdere jaren. Houd er echter wel rekening mee dat u een vast contract niet kosteloos voor afloop van de contractperiode op kunt zeggen. Fenor BV zal u hiervoor een opzegvergoeding in rekening brengen als u dit toch wilt doen. Ook wanneer u besluit om over te stappen van een andere energieleverancier naar Fenor BV en u hierdoor uw oude energieleverancier een opzegvergoeding moet betalen, komt deze opzegvergoeding voor uw eigen rekening.


Ervaringen Fenor BV

Klanten van Fenor BV zijn over het algemeen erg tevreden over de producten, diensten en klantvriendelijkheid van hun energieleverancier. De scherpe energieprijzen en de transparante werkwijze bij het afsluiten van een energiecontract bij Fenor BV worden door hen zeer gewaardeerd. Dit alles maakt dat Fenor BV in de loop der jaren een aanzienlijk trouw, tevreden klantenbestand heeft weten op te bouwen, zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.


Doorgeven van meterstanden Fenor BV

U kunt uw meterstanden op diverse manieren aan Fenor BV doorgeven. Het handigst en overzichtelijkst is het om maandelijks de actuele meterstanden door te geven via uw online klantomgeving. Zo komt u achteraf niet gauw voor financiële verrassingen te staan. Natuurlijk kunt u de meterstanden ook nog gewoon doorgeven op de “ouderwetse” manier, namelijk door de meterstanden per post op te sturen naar de klantenservice.

Bent u in het bezit van een slimme meter? Dan hoeft u zelf geen meterstanden meer door te geven, Fenor BV krijgt de geregistreerde meterstanden automatisch doorgestuurd van de slimme meter.


Opzeggen Fenor BV

Een flexibel contract kunt u bij Fenor BV opzeggen wanneer u dat zelf wilt. Voor een vast contract gelden echter andere regels. Wanneer u een vast contract wilt opzeggen vóór het einde van de looptijd moet u er rekening mee houden dat u Fenor BV hiervoor een wettelijke opzegvergoeding zal moeten betalen. Slechts in bepaalde situaties zal Fenor BV deze opzegvergoeding kwijtschelden, bijvoorbeeld in geval van overlijden.


Inloggen Fenor BV

Hoe fijn het ook is dat Fenor BV een uitstekende klantenservice heeft waar u telefonisch en schriftelijk terecht kunt met al uw vragen, het is toch ook een fijn gegeven dat u bij Fenor BV veel van uw energiezaken eenvoudig online zelf kunt regelen in uw digitale klantomgeving. Zo kunt u in deze klantomgeving op elk gewenst moment zelf uw persoonlijke gegevens aanpassen, uw facturen en betaaloverzicht bekijken, contracten opvragen en natuurlijk zoals eerder al gezegd de meterstanden doorgeven.

De mogelijkheid van een online klantomgeving zorgt ervoor dat u op elk gewenst uw energiegegevens kunt raadplegen en aanpassen en vergroot de klantvriendelijkheid van Fenor BV. dan ook enorm.


Adresgegevens Fenor BV

Er zijn verschillende manieren waarop klanten met Fenor BV in contact kunnen komen. Uiteraard kunt u telefonisch of schriftelijk contact opnemen met de klantenservice. Legt u uw vragen liever persoonlijk aan een medewerker van Fenor BV voor? Dan kunt u op werkdagen tijdens kantooruren een bezoek brengen aan het bezoekadres van Fenor BV in Hoogeveen. Een email sturen kan natuurlijk ook altijd. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alle contactgegevens van Fenor BV hieronder voor u op een rijtje gezet:Bezoekadres:

Fenor BV

Mercurius 6

8448 GX Heerenveen

Postadres:

Fenor BV

Postbus 325

8440 AH Heerenveen

Telefoon: 085–77 33 120

E-mail: [email protected]


Facturering Fenor BV

De wijze van facturering is bij Fenor BV gelijk aan die bij de meeste andere energieleveranciers. Dit houdt in dat u ook bij Fenor BV maandelijks een voorschotnota betaalt, waarna aan het eind van het jaar een eindafrekening plaatsvindt aan de hand van de doorgegeven meterstanden. De hoogte van de maandelijkse voorschotnota wordt bepaald aan de hand van uw energieverbruik van voorgaande jaren. U kunt dit bedrag zelf via uw klantomgeving aanpassen, maar het is daarbij wel aan te raden om uw voorschotbedrag niet zelf naar beneden aan te passen. U loopt dan namelijk het risico dat u aan het eind van het jaar flink zal moeten bijbetalen. Andersom geldt uiteraard hetzelfde. Als u maandelijks meer heeft betaald dan u uiteindelijk over het jaar aan energie verbruikt heeft zal Fenor BV dit te veel betaalde bedrag uiteraard naar uw rekening terugstorten.